Wie wordt er niet gek van al het katten- of hondenhaar dat rondzwerft in huis. Je kunt blijven vegen en stofzuigen, maar zolang ze de hele dag lopen, woelen en rollen door huis, komt er geen einde aan het haar op de vloer. Toch bestaat er nu een handige gadget tegen al deze viezigheid, namelijk de robotstofzuiger voor katten- en hondenhaar.

De ontwikkeling van slimme huishoudgadgets gaat in een razend tempo. Tegenwoordig zijn robotstofzuigers zo geavanceerd dat ze moeiteloos alle honden- en kattenharen opzuigen zonder dat ze vast komen te zitten. Een robotstofzuiger bespaart je heel veel werk als je harige viervoeters in huis hebt.

Robotstofzuiger-Schoonmaken

Een robotstofzuiger aanschaffen

Een robotzuiger zuigt vanzelfsprekend alle haren op van je hond of kat zonder dat je zelf hoeft te stofzuigen. Robotstofzuigers beschikken over wielen en een motor waardoor ze zichzelf aansturen. De stofzuigers werken zonder snoer en vinden hun eigen weg in huis. Voor een grondige reiniging blijft handmatig stofzuigen nodig, maar een robotzuiger bespaart een hoop werk! Er bestaan tegenwoordig veel verschillende soorten, dus welke robotstofzuiger is de beste als je een hond of kat hebt?

  • iRobot Roomba i7+ met Clean Base™
  • Neato Botvac D6
  • iLife V3s Pro
  • bObsweep PetHair Plus
  • Roborock S5

Een haarvrij huis begint dus bij de ideale robotstofzuiger. Voorkom dagelijkse schoonmaak sessies en ga opzoek naar de perfecte stofzuiger voor jouw thuissituatie. Schrik niet van de prijskaartjes, maar bedenk vooral welk gemak je ervan zult hebben. Twijfel je toch over de werking van de stofzuiger, kies dan voor een robot met een lagere prijs. Ben je overtuigd? Dan kun je altijd nog upgraden.

Altijd gedoe met handmatig schoonmaken? Laat de zwembadrobot moeiteloos zorgen voor kraakhelder zwembadwater.