De meest invloedrijke bloggers van het moment

Het is dé nieuwe trend. Internet stoot print van de troon en blogs en websites zijn de nieuwe mediatoekomst. Wie zijn de meest invloedrijke bloggers van het moment? Welke blogs zijn interessant, functioneel en leuk om te lezen? Welke blogs moet je lezen om bij te blijven? Ik zet ze voor je op een rij.

Beautygloss

Beautyblogs scoren de laatste jaren heel goed, vooral onder jongere lezers. Jonge vrouwen schrijven over oogschaduw, lippenstift en de nieuwe collectie van Bourjois. Beautygloss is met 80.000 unieke bezoekers per dag dé beautyblog van Nederland. De 26-jarige Mascha leert ons iedere dag alles over make-up en uiterlijke verzorging. Naast haar succesvolle blog organiseert ze jaarlijks de Beautygloss Party voor vrouwen van alle leeftijden.

FrankWatching

Eén van de meest invloedrijke bloggers op het gebied van online trends en het internet is Frank Janssen. Zijn weblog FrankWatching is langzaam maar zeker uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van multimedia en business. De site heeft inmiddels een compleet team in dienst om alle trainingen, webinars, evenementen en artikelen te kunnen managen en produceren. Als je iets wilt weten over succesvol worden op het internet is Frank de perfecte man om het aan te vragen.

De Speld

Humor krijgt een hele nieuwe betekenis op het blog van De Speld, doordat de redactie ervoor zorgt dat de onzin-nieuwsberichten zoveel mogelijk zijn aangesloten op de werkelijkheid. Fake news speelt tegenwoordig een steeds grotere rol en dit blog gaat hier op een grappige manier mee om. De Speld zorgt voor een humoristische kijk op de actualiteiten.