Deze sprekers moet je écht zien!

Ben je op zoek naar een bekende Nederlandse spreker voor een lezing binnen jouw bedrijf of evenement? Wij zetten bekende Nederlandse sprekers voor je op een rij voor lezingen over uiteenlopende onderwerpen.

Maarten van der Weijden

Maarten van der Weijden geeft presentaties aan bedrijven en ondernemers, maar ook aan opleidings- en zorginstanties. Hij spreekt over onderwerpen als ambitie, omgaan met tegenslagen, doorzettingsvermogen en succesvol samenwerken. Mede door zijn carrière als manager bij Unilever weet Maarten de link tussen topsport en het bedrijfsleven te leggen.

Dirk Zeelenberg

Door zijn werk als acteur en ondernemer weet Dirk als geen ander hoe je mensen kunt motiveren om dagelijks het beste uit zichzelf te halen. Dirk is geschikt om te boeken als gastspreker of presentator vanwege zijn ervaringen in het vak. Hij is in staat om hele zalen mee te krijgen in zijn verhaal vanwege zijn passie, creativiteit en humor.

Ali B

Ali B. verbindt (persoonlijk) ondernemerschap met ontwikkeling, entertainment en levenslessen, waarbij inspiratie van groot belang is. Hij gaat confronterende uitspraken niet uit de weg en hij vermaakt het publiek met een lach en een traan. Hiermee behoort hij tot de bekende sprekers van Nederland.