In de 60’s & 70’s is een ware muziek revolutie ontstaan met als gevolg de meest toonaangevende platen uit de rock, country en soul geschiedenis! Platen die tot op de dag van vandaag nog altijd worden bestempeld als de beste muziek ooit gemaakt. Wil jij een artiest boeken en duik je graag even terug in de tijd? Neem dan een kijkje tussen onze 7 fantastische artiesten die songs spelen uit de 60’s en 70’s.

All You Can Eat
Deze band bestaande uit 4 man weet wel hoe ze een relaxed muzikaal sfeertje kunnen neerzetten. De band speelt voornamelijk covers van: Amos Lee, Counting Crows, Paolo Nutini en Tom Waits. Ze klinken ongeveer zoals de easy listening folk versie van Creedence Clearwater Revival. All You Can Eat stopt alles wat ze spelen namelijk in een 60’s of 70’s jasje. Het liefst met driestemmige zang. De gitaar kan ook worden ingewisseld voor een banjo, ukelele of mandoline.

Gold Water
Goldwater is een band bestaande uit 5 jonge jongens met de sound van doorgewinterde rockers uit de 60’s. De boys staan met hun scheurende gitaren op het podium met covers van de vetste artiesten. Get ready for The Doors van nu! De band speelt covers van The Rolling Stones, Prince, Guns ’n Roses, Eric Clapton en Simon & Garfunkel. De bandleden wisselen zo nu en dan hun instrumenten met elkaar af.

Hoochie Mama Blues en Rock Band
Klinkt powerblues jou als muziek in de oren? En ben je wel te triggeren voor een live coverband geïnspireerd op artiesten zoals Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Muddy Waters en John Lee Hooker? Ja he? Als kers op de taart heeft deze band 30 jaar live ervaring  en stond daarnaast in het voorprogramma van Jan Akkerman en Ana Popovic! Verwacht laid back blues tot aan stevige rock.

Ronny Redwood
Deze gepassioneerde zanger en blues gitarist zet een indrukwekkende performance neer met enkel zijn stem en zijn gitaar. De blues en country weet hij als geen ander over te brengen. Hij speelt country en blues covers van onder andere: Santana, Fleedwood Mac en Elvis. Zelfs van Adele of Jan Smit weet hij iets eigens te maken.

Tapestries
Spreekt Afrikaanse dromerige desertblues in combinatie met opzwepende psychedelische rock jou aan?
Dan kan Tapestries jouw avond helemaal compleet maken! Laat je meenemen naar de 60’s en 70’s. Luister, geniet en dans alsof je jezelf weer even in de tijd van Woodstock en flower power waant.

Lindark
Dit duo bestaat uit een zanger/gitarist met een prachtige heldere stem en haar bassist.Samen spelen zij eigen werk en de minder bekende covers uit de country blues en rock geschiedenis. Zij brengen de Alabama muziek tot leven met hun eigenzinnige stijl en covers van artiesten zoals: The Beatles, Dolly Parton en Crayson Capps.

Motel ’35
Motel ’35 speelt een mix van rock & roll, blues en soul met herkenbare hitjes. Verder spelen zij ook feestelijke latin hits uit de jaren ’70 en aanstekelijke reggae en funk nummers. De band neemt je mee naar alle herinneringen uit de 60’s en 70’s met hun authentieke sound.

Wil je net even een ander soort artiest boeken? Bijvoorbeeld een tribute artiest of een vinyl DJ? Op Plugify is zo ongeveer alles mogelijk qua muziekgenres en type artiesten. Kom je er zelf niet helemaal uit op de website van Plugify? Stuur dan gerust een mailtje naar info@plugify.nl met jouw muzikale wensen. Het team helpt jou graag verder.