Ben je op zoek naar een betaalbare methode voor zonwering, die praktisch en duurzaam is? Dan zijn ZONZ sunsails schaduwdoeken een perfecte keuze. Het doek hang je boven je tuin, zodat je heerlijk beschut in de tuin geniet tijdens warme zomerse dagen. De handige zonnedoeken filteren de UV-straling en zorgen voor schaduw op iedere gewenste locatie. Lees meer over de voordelen van schaduwdoeken en de verschillende formaten.

Voordelen van schaduwdoeken

ZONZ Schaduwdoeken zijn enorm populair binnen de zonwering markt. Dit is niet vreemd gezien de grote voordelen ten opzichte van traditionele zonwering. Zo zijn de schaduwdoeken erg duurzaam, praktisch en betaalbaar. Een traditionele parasol waait om bij weer en wind en vergt veel opbergruimte. Schaduwdoeken zijn bestand tegen normale weersinvloeden en hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Eenmaal opgehangen geniet je het hele jaar van een schaduwrijke tuin!

Verschillende soorten schaduwdoeken

Schaduwdoeken zijn er in veel soorten en maten. We zetten alle schaduwdoeken op een rij:

  • Schaduwdoek waterdoorlatend: een doek met kleine gaatjes voor de regen, zodat er geen waterzak ontstaat.
  • Zonnezeil: Dit waterdichte doek beschermt het meest tegen UV-straling. Door het zeil op afschot te hangen, wordt het regenwater afgevoerd.
  • Harmonicadoek/wavesail: Het waterdichte of flexibel waterdoorlatende doek is voorzien van lamellen, dat over staaldraden over en dicht schuift. Zo varieer je snel met zon of schaduw.

Neem nu contact op voor meer informatie

Ben je geïnteresseerd in meer inlichtingen over een schaduwdoek? Neem dan nu contact op via de website van ZONZ voor meer specifieke informatie. Maak gebruik van ons contactformulier, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op met onze medewerkers.