Ben je op zoek naar een praktische festivaltent voor jouw evenement? Tentech ontwikkelt tijdelijke of demontabele constructies voor onder andere festivals en evenementen. Dankzij hun 20 jaar lange expertise reizen de paviljoens, festivaltenten en overkappingen van Tentech de hele wereld over. Bij het ontwerp- en adviesproces staan de veiligheid en creativiteit van de constructie centraal.

Festivaltenten voor ieder evenement

Van Floriade tot Volvo Ocean race; van dance even tot productlancering; Tentech heeft een aardig CV opgebouwd aan ontworpen festivaltenten, paviljoens en tijdelijke overkappingen op de meest uiteenlopende evenementen en festivals. De in de meeste gevallen reizende constructies zijn gemakkelijk op en af te bouwen, en veilig onder verschillende condities. Tentech zorgt ervoor dat de opdrachtgever de festivaltent waar dan ook ter wereld kan toepassen. Daarbij houdt Tentech rekening met de internationale normeringen.

Praktische en veilige overkappingen en tenten

De overkappingen en tenten die Tentech realiseert voldoen aan alle veiligheidseisen die zowel nationaal als internationaal gesteld worden. Tentech hecht bijvoorbeeld ook veel waarde aan het vervaardigen van tentboeken. Hierin vind je alle relevante informatie over de constructie van de festivaltent en het veilige gebruik ervan. Dit tentboek is noodzakelijk voor een overheid bij het verlenen van een vergunning.

Meer informatie? Neem nu contact met ons op

Wil je meer te weten komen over een festivaltent bij jouw festival of evenement? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op om te weten wat wij voor jouw event kunnen betekenen. Gebruik hiervoor het contactformulier, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers.